Arn Tempelriddaren

Arn motsvarade alla högt ställda förväntningar. Det är svårt att tycka en film som man har höga förväntningar på att vara riktigt bra men här har de verkligen lyckats.
Om man har läst alla böcker så är det givetvis några bitar som inte är med o som man kan sakna men i filmen är det inget som stör i onödan, det blir ändå en riktigt bra film av det.
Jag var dessutom lite rädd för att den skulle vara lite mesig eftersom den var rekomenderad från 11 år men det var ingen fara alls det var både lite våld och blod så det var åxå soft.
Det är kul om det går bra för den mest påkostade filmen i svensk filmhistoria, det uppmuntrar ju till fler storsatsningar.
Filmen var mkt bra, en väl genomtänkt story förståss som skildrar historien strålande och effektivt utan att bli högtravande. Musiken var pricksäker o bra, kunde möjligen ha framhävts något mer för att få lite mer tyngd. Så gott som alla skådespelare gjorde mkt bra ifrån sig, Filmen var ganska actionfylld och dramatisk men även en tung kärlekshistoria som rör, gör filmen till ett epos och en klassiker som gör att man bara vill ha mer och redan längtar tills nästa film som jag är övertygad om att kommer bli ändå bättre då den storyn utspelar sig lite mera lokalt.

Mkt vackra miljöer o bra bilder gör filmen vacker med bra ljud och tyngd . På det en mkt bra o gripande story fylld av action och historiska vingslag gör filmen till ett mästerverk och den är redan en klassiker i den svenska filmhistorien, man kan inte göra annat än att vänta på nästa mästerverk.
Tack Jan Guillou och alla filmskapare. Klockrent toppbetyg.
Recentioner | | Kommentera |
Upp