Hallå världsbild/Sverigebild, vad händer?

Först tänkte jag ta upp en grej jag tycker är uppockner!
Sizzla är här o skulle göra nån spelning på bla Fryshuset!
Nu har tydligen han skrivit nått nedsättande mot homosexuella...
ja det kan man väl tycka vad man vill om men i den världen vi lever i så får man göra det.
MEN inte enligt kulturvänstern, en massiv bojkott o hatkampanj startades för att man får minsann inte säga nått nedsättande mot homosexuella inte. Så tveksammheter och inställningar följde!
Lägg av ni är patetiska medgångsåkare!

Däremot när  Hiphopartisten Stor, egentligen Sergio Rubén Ulises Infante Azocar, lade tidigare idag upp denna osmakliga bild på sin Facebooksida, ivrigt påhejad av sina vänner. I skrivande stund har drygt 1 500 personer “gillat” bilden och drygt 100 kommenterat, varav somliga inte delar de övrigas fascination för att sätta en pistol i munnen på lagens väktare.
Hiphopartisten Stor, egentligen Sergio Rubén Ulises Infante Azocar, lade tidigare idag upp denna osmakliga bild på sin Facebooksida, ivrigt påhejad av sina vänner. I skrivande stund har drygt 1 500 personer “gillat” bilden och drygt 100 kommenterat, varav somliga inte delar de övrigas fascination för att sätta en pistol i munnen på lagens väktare.

Infante Azocar är uppväxt i mångkulturella Rinkeby och fick 2010 pris av P3 Guld för sin debutskiva, på vilken han samarbetat med bland annat Petter och Adam Tensta.

Inkvoterade Ametist Azordegan på P3 finner det hela komiskt.....

EHHHHH hallå

Det är INGEN som nån bryr sig om eller noterar... hallå, var är världen på väg?

Det var det jag tänkte uppmärksamma men jag drar in ett par blänkare till när jag ändå är igång!

 

Det som händer i Frankrike, det nämns i media men de väljer att inte meddela att det är muslimerna som går berzerk på allt möjligt helt plötsligt eftersom de känner sig kränkta elle nått sånt!, Lita INTE på de lögner som media rapporterar, kolla utländsk media eller sök alternativa korrekra verklighersrapportörer!

 

 

Sen det här hemska som hände i Kortedala som Media FÖRSÖKTE mörka men som kom fram ändå lite senare, detta var vad som hände:

Söndagen den 18 mars blev Carl Erik Cedvander, 61 år, grovt misshandlad av ett invandrargäng i Kortedala efter att de på något sätt retat hans hund varpå han tillrättavisat gänget. Efter flera sparkar mot hans huvud försattes han i koma och svävar nu mellan liv och död.

 

Carl Erik Cedvander hade begett sig till Kortedala torg för att handla på Hemköp. När han kom ut märkte han att allt inte stod rätt till med hunden och frågade ett gäng ungdomar på 7-8 stycken vad de gjort, varpå de gav sig på honom med slag och sparkar. Skadorna har orsakat svåra permanenta hjärnskador och försatt Carl Erik Cedvander i koma. Läkare bedömer att Cedvander, även om han överlever, aldrig mer kommer att komma ur sjukhussängen.

– Det här är resultatet av ett extremt brutalt våld mot en ensam, och i princip försvarslös, individ. Gärningsmannagruppen består av många killar, enligt vittnesförhör har sju–åtta personer deltagit, summerar Claesson.

Misstänkta namn finns redan men polisen behöver fler tips för att säkert kunna hitta de skyldiga.

Ett par irakiska bröder, 20 respektive 16 år gamla, greps förra fredagen men har sedermera släppts. De är dock inte avskrivna. Polisen säger sig ha goda förhoppningar om att lösa fallet.

Barney, 61-åringens hund, är omhändertagen av en syster och mår bra.

På onsdagen greps sju pojkar, samtliga födda 1996 utom en – 1998, misstänkta för inblandning i misshandeln. Sex har anhållits misstänkta för mordförsök. 14-åringen släpptes efter förhör och har omhändertagits av sociala myndigheter.

 

Sen påstås det ju vara så extremt synd om de ensamkommande flyktingbarnen som kommer hit också..

Det ÄR DET också, inget snack om saken.

Det är bara det att inga korrekta tester görs.

Ett inslag i media om ensamkommande barn som senare togs bort och mörkades om där det var MKT tydligt att det inte handlade om några barn, knappt ungdomar utan vuxna, så försöktes det tystas ner eftersom myglet är så utbrett eftersom inte som sagt några ålderstesters görs här i landet, (det görs i alla andra länder!)

Här finns länk http://avpixlat.info/2012/03/03/bisarrt-montage-av-sa-kallade-ensamkommande-flyktingbarn/

Men denna 16 åring..........

Som SVT kallar honom, är det tydligen extremt synd om och honom måste vi hjälpa....

I MINA ögon är han typ 30 minst, men men, media tutar ju i omvärlden vadsom...

och den tröga massan bara sväljer o sväljer.

Jag är rädd!

Priset en ensamkommande Kan kosta med personal, boende, mat, nya möbler uppgår ofta till 15.000..... OM DAGEN.

Den pengen Sverige lägger ner på de ca 3000/år ensamkommande flykting"barn" här i landet på ett år hade hjälpt (jag minns inte den exakta siffran) men det hade räddat ALLA somaliska barn på plats och HELA Afrikas horn samma år!!!! ALLA!

Det är DÅ man förstår hur felknullade våra prioriteringar är!

 

 

Dessutom vill jag varna för  tidskriften EXPO, de publicerar STÄNDIGT lögner på lögner!

Inte bara lögner, utan ofta direkata påhittade extremt vinklade historier och sagor!

Det är väl en sak, men det som är än mer skrämmande är att många andra medier köper deras dynga och dessutom återpublicerar deras lögner, DET är skrämmande.

Bla en så pass "stor" tidning om Metro har jag sätt flera gånger återpublicerat deras artiklar!

 

JAG REKOMENDERAR ALLA ATT TÄNKA TILL EN EXTRA GÅNG INNAN NI TROR ALLT SOM SÄGS OCH SKRIVS I MEDIA NU FÖR TIDEN, det är mestadels falsarier och minst kraftiga vinklingar!

En grej man kan notera som är extra förskräckande är att STATLIGA Svt är en MKT bidragande del i detta, som dessutom blivit dömda för såna saker, men det nämns ju liksom aldrig eftersom det inte är i medias intresse...

Likaså i SR, i princip alla programledare kör en dold agenda ala minst rödstrumpor eller feministlinjen, i Bästa fall, sjukt skrämmande!

STATLIGA bolag, som jiddrar med åsiktsfriheten!

Även om man har en helt mongo åsikt så är det ens rättighet att ha den, det är det samhället vi har byggt upp.

DET ÄR DET MEDIA NU FÖRSÖKER TA IFRÅN OSS!!!!

Vi måste ta tillbaka verkligheten!

Allt för många i den "tröga massan" köper deras vinklingar rakta av och blir indoktrinerade enögda medialner!

Inte okej, vi måste sätta ner foten nu!

JAG har blivit helt rabiat och ifrågasätter ALLT innan jag tar in informationen till mig!

Åsikter | | En kommentar |
Upp