Vilka är egentligen nöjda efter valet?

Jag undrar på riktigt.
Vilka är nöjda efter valet?
Alla politiker säger ju att de är nöjda men de är ju comittade att säga så.
Men väljaren då?
Fick hen vad hen röstade på?
Nja, i verkligheten tror jag inte det är så.
Enligt mitt resonemang är ingen nöjd.
 
- Socialdemokraterna. Backar och gör sämsta valet på evigheter. Lyckas inte få till regering. Fail. Alla miljonprogramsväljare är missnöjda.
 
- Vänsterpartiet, går visserligen framåt men de får inte vara med för att de är helt rabiata och får inget inflytande.Fail, alla kommunister är missnöjda.
 
- Miljöpartiet, Katastrofval, Klarar spärren med ett f-hår, Sossarna kan och vågar inte ta handen från dem, medans resten skyr dem som pesten. Fail.  Alla veganer är missnöjda.
 
- Moderaterna, lyckas nu med ingenting mer än att splittra alliansen eller att samtala med SD som delar partiet och regering kan de inte få till pga feghet, Fail, alla Företagare torde vara missnöjda.
 
- KristDemokraterna gör ett bra val men i verkligheten är alliansen ett korthus och de får inget reellt inflytande och kan inte vara med att regera, Fail, således är hela Jönköping missnöjda.
 
- Centerpartiet gör ett bra val men eftersom ingen vet på vilken sida de står nu ens så vet man inte ens om man röstade rött eller blått, Cementerar allianssprickans fogar med sin stollighet, Fail, alla bönder är missnöjda
 
- Liberalerna, lyckas klara spärren men vet inte om de ska stå på alliansfoten eller tippa över i sossarnas sköna vagga och har 0 att säga till om, Fail, alla som inte har en åsikt är missnöjda.
 
- Sverigedemokraterna, går framåt men inte i närheten av vad som förutspåtts, Inget ändras i praktiken, ingen vill ta i dem med tång och 0 inflytande, Fail, alla rasister är missnöjda.
 
Därför mina damer och herrar så finns det inga nöjda väljare i landet enligt mitt resonemang.
Som grädde på moset har det nu dessutom snart gått 2 månader av oansvaigt dravel från de som ska leda vårat land, det borde göra alla ännu mer missnöjda!
Ett totalt haveri och Fail av episka magnituder är vad detta är.
 
Nu måste folket stå upp och ta tag i det här och kräva aktion så att vi kan lösa det här på ett tillfredställande sätt för landets bästa!
Politik | |
Upp